Virškinimo sistemos ištyrimo programa

Visos ligos prasideda žarnyne – jau senovėje taip tvirtino garsusis gydytojas Hipokratas. Todėl reikia labai susirūpinti, kai dažnai pajuntami virškinimo sistemos sutrikimai: pilvo pūtimas ir jo skausmas, rėmens graužimas, ankstyvo sotumo ar „nevirškinimo“ pojūtis, nereguliarus tuštinimasis ir kt. Speciali kraujo ir išmatų ištyrimo programa leidžia įvertinti virškinimo sistemos sutrikimo priežastis. Ištiriama kraujo ląstelės, leidžiantys įvertinti uždegimą fermentai ir baltymai, išmatose nustatoma pagrindinė skrandžio ligų kaltininkė – bakterija Helicobacter Pylori, slaptas kraujavimas.

Šiuolaikinio gyvenimo tempas ir bloga mityba, lėtinis stresas, netinkami įpročiai, gausus vaistų vartojimas skatina virškinimo sistemos sutrikimų riziką. Tai paskatina įvairias ligas: opaligę, opinį kolitą ar Krono ligą, gastroezofaginio refliukso ligą, kepenų, tulžies pažeidimus, storojo žarnyno vėžį ir kt. Labai svarbu ištirti skrandyje aptinkamą bakteriją Helicobacter pylori, kuri siejama su skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige, lėtiniu gastritu, skrandžio vėžiu.

Tyrimai:

Alaninaminotransferazė (GPT, ALT)
Aspartataminotransferazė (GOT, AST)
Bendras kraujo tyrimas
Bilirubinas bendras
Bilirubinas tiesioginis
C-Reaktyvinis baltymas (CRB)
Gama-GT
Helicobacter pylori antigeno nustatymas išmatose
Kasos amilazė
Lipazė
Slapto kraujavimo nustatymas išmatose (iFOBT)
Šarminė fosfatazė

CRM-форма появится здесь

MALONIAI KVIEČIAME JUS APSILANKYTI MŪSŲ MEDICINOS CENTRE!

Įmonės rekvizitai pavedimui atlikti :

VšĮ Krikščionių medicinos centras Įm.kodas : 186708649 SEB banko sąskaita: LT31 7044 0600 0437 0748

TELEFONAS:
+37052078137
ADRESAS:
We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Sutinku tik su slapukais ir privatumo politika Learn more about our cookie policy.
Change preferences Accept all
Cookies